Beter Slapen

"Morgen moet ik fit en uitgerust zijn...."

Komen deze gedachten u bekend voor? Dan bent u niet de enige.

Slaapoefentherapie

Vaak gaan deze problemen na korte tijd weer over. Maar als de klachten blijvend zijn wordt het tijd om actie te ondernemen. Wat kan je bijvoorbeeld zelf doen? Bij de slaapoefentherapeut kan je weer leren slapen. Meestal is er sprake van diverse oorzaken waardoor het slapen niet meer lukt. Moeite met inslapen, doorslapen, of te vroeg wakker worden, wordt beïnvloed door de invulling van de hele dag. Samen met de therapeut wordt er gekeken naar wat men doet overdag, wat men ’s avonds doet en wat er door het hoofd gaat in de nacht. Met inzichten over gezond slaapgedrag, ontspanningsoefeningen, gedachten training en oefentherapie wordt er zo gewerkt aan beter leren slapen.

Het is bekend dat de werking van slaapmedicatie na twee weken over is. Wat blijft zijn de bijwerkingen en de gedachte dat medicijnen helpen. Met oefentherapie wordt er actief gewerkt aan het eigen functioneren.

Slaapoefentherapie wordt voor een groot deel of geheel vergoed vanuit de aanvullende verzekering!

De slaapoefentherapie is direct toegankelijk d.w.z. dat u ook zonder verwijsbrief van uw huisarts een afspraak kunt maken.

Molenstraat 16

6099 AK BEEGDEN

Tel: 06-47567575

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com